Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

23. Tet
E Premte
24. Tet
E Shtunë
25. Tet
E Diel
26. Tet
E Hënë
27. Tet
E Martë
28. Tet
E Mërkurë

0% Complete