Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

20. Maj
E Hënë
21. Maj
E Martë
22. Maj
E Mërkurë
23. Maj
E Enjte
24. Maj
E Premte
25. Maj
E Shtunë

0% Complete