Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

07. Qer
E Mërkurë
08. Qer
E Enjte
09. Qer
E Premte
10. Qer
E Shtunë
11. Qer
E Diel
12. Qer
E Hënë

0% Complete