Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Shkupi - Budva

30. Korr
E Premte
31. Korr
E Shtunë
01. Gush
E Diel
02. Gush
E Hënë
03. Gush
E Martë
04. Gush
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

21:00

Skoplje
 station icon
 station icon
7h:40m

04:40

Budva
RUT
6
Rule Turs

30.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.08 21:00, Skoplje
02.08 04:40, Budva
RUT
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete