Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

26. Korr
E Hënë
27. Korr
E Martë
28. Korr
E Mërkurë
29. Korr
E Enjte
30. Korr
E Premte
31. Korr
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

10:30

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:37m

13:07

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:37m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.07 10:30, Zagreb
28.07 13:07, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.07 14:15, Zagreb
28.07 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete