Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

17. Pri
E Shtunë
18. Pri
E Diel
19. Pri
E Hënë
20. Pri
E Martë
21. Pri
E Mërkurë
22. Pri
E Enjte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 14:15, Zagreb
19.04 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete