Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

27. Korr
E Martë
28. Korr
E Mërkurë
29. Korr
E Enjte
30. Korr
E Premte
31. Korr
E Shtunë
01. Gush
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.07 14:15, Zagreb
29.07 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete