Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

10. Maj
E Hënë
11. Maj
E Martë
12. Maj
E Mërkurë
13. Maj
E Enjte
14. Maj
E Premte
15. Maj
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
12.05 14:15, Zagreb
12.05 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete