Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

07. Mar
E Diel
08. Mar
E Hënë
09. Mar
E Martë
10. Mar
E Mërkurë
11. Mar
E Enjte
12. Mar
E Premte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.03 14:15, Zagreb
09.03 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete