Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

07. Korr
E Martë
08. Korr
E Mërkurë
09. Korr
E Enjte
10. Korr
E Premte
11. Korr
E Shtunë
12. Korr
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.28€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.07 14:15, Zagreb
09.07 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete