Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Frankfurt - Zagrebi

12. Qer
E Shtunë
13. Qer
E Diel
14. Qer
E Hënë
15. Qer
E Martë
16. Qer
E Mërkurë
17. Qer
E Enjte

0% Complete