Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Frankfurt - Zagrebi

29. Sht
E Premte
30. Sht
E Shtunë
01. Tet
E Diel
02. Tet
E Hënë
03. Tet
E Martë
04. Tet
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

11:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
14h:20m

01:50

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

44.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

14h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.10 11:30, Frankfurt
02.10 01:50, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete