Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Frankfurt - Zagrebi

02. Dhj
E Shtunë
03. Dhj
E Diel
04. Dhj
E Hënë
05. Dhj
E Martë
06. Dhj
E Mërkurë
07. Dhj
E Enjte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

11:30

Frankfurt
 station icon
 station icon
14h:20m

01:50

Zagreb
CRB
7.6
Croatiabus

44.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

14h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.12 11:30, Frankfurt
05.12 01:50, Zagreb
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete