Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

12. Gush
E Mërkurë
13. Gush
E Enjte
14. Gush
E Premte
15. Gush
E Shtunë
16. Gush
E Diel
17. Gush
E Hënë

0% Complete