Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

17. Pri
E Shtunë
18. Pri
E Diel
19. Pri
E Hënë
20. Pri
E Martë
21. Pri
E Mërkurë
22. Pri
E Enjte

0% Complete