Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

22. Sht
E Premte
23. Sht
E Shtunë
24. Sht
E Diel
25. Sht
E Hënë
26. Sht
E Martë
27. Sht
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
6.4
Old Town Travel

27.00€

DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 08:00, Tirana
24.09 14:00, Kotor
OTT
6.4
Numri i sediljeve të lira është 18
18
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 10:15, Tirana
24.09 18:00, Kotor
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete