Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

07. Qer
E Mërkurë
08. Qer
E Enjte
09. Qer
E Premte
10. Qer
E Shtunë
11. Qer
E Diel
12. Qer
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

08:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:00m

14:00

Kotor
OTT
6.8
Old Town Travel

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

6h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 08:00, Tirana
09.06 14:00, Kotor
OTT
6.8
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete