Alexa Certify

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri


18:00

Tirana
5h:45m

23:45

Kotor
Drita Travel

25.00€

Transferim Tiranë - Kotorri

Tiranë

Kotorri

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

140.00€

?

Tiranë

Kotorri

Maks. 8 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?