Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

19. Tet
E Hënë
20. Tet
E Martë
21. Tet
E Mërkurë
22. Tet
E Enjte
23. Tet
E Premte
24. Tet
E Shtunë

0% Complete