Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

21. Tet
E Mërkurë
22. Tet
E Enjte
23. Tet
E Premte
24. Tet
E Shtunë
25. Tet
E Diel
26. Tet
E Hënë

0% Complete