Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Kotorri

26. Maj
E Martë
27. Maj
E Mërkurë
28. Maj
E Enjte
29. Maj
E Premte
30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel

0% Complete