Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tiranë - Borsh

07. Korr
E Martë
08. Korr
E Mërkurë
09. Korr
E Enjte
10. Korr
E Premte
11. Korr
E Shtunë
12. Korr
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

05:30

Tirana
 station icon
 station icon
7h:00m

12:30

Borsh
OLG
6
Olgeno

1210.00ALL


( Pagesa është në euro: 9.78€ )
DEPARTURE

7h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.07 05:30, Tirana
09.07 12:30, Borsh
OLG
6
Numri i sediljeve të lira është 11
11
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

06:15

Tirana
 station icon
 station icon
6h:55m

13:10

Borsh
OLG
6
Olgeno

1210.00ALL


( Pagesa është në euro: 9.78€ )
DEPARTURE

6h:55m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.07 06:15, Tirana
09.07 13:10, Borsh
OLG
6
Numri i sediljeve të lira është 11
11
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:00

Tirana
 station icon
 station icon
6h:25m

03:25

Borsh
OLG
6
Olgeno

1210.00ALL


( Pagesa është në euro: 9.78€ )
DEPARTURE

6h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.07 21:00, Tirana
10.07 03:25, Borsh
OLG
6
Numri i sediljeve të lira është 11
11
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete