Adriatic Travel

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Podgorica - Kotorri *niset çdo ditë në 17:14h, kthehen 19:50h.

Podgorica - Herceg Novi *niset çdo ditë në 13:07h, kthehen 16:45h.

Podgorica - Igalo (nëpërmjet Kotorri) *niset çdo ditë në 09:13h, kthehen 12:55h.

Adriatic Travel Mbresat

4.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Bernou Boven

Të dhënat e kontaktit