Alba Tours

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Ulqin - Budva *niset çdo ditë në 18:10h, kthehen 22:20h.

ALBA TOURS Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit

 https://www.albatours-ul.com