Albus Travel

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Prishtina - Shkupi *niset çdo ditë në 11:30h, kthehen 18:10h.

Prishtina - Shkupi *niset çdo ditë në 07:25h, kthehen 15:00h.

ALBUS TRAVEL Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit

 gemmuqolli@hotmail.com