Aurora Tours

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Pazari I Ri - Prijepolje (nëpërmjet Sjenica (Del)) *niset çdo ditë në 07:30h, kthehen 15:00h.

Sjenica - Kragujevac (nëpërmjet Kraljevo) *niset çdo ditë në 06:30h, kthehen 13:30h.

Aurora tours Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit

 +381 20 601 602; +381 60 760 160 2
 www.auroratours.rs
 auroratoursnp@gmail.com