Bošković Prevoz

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Podgorica - Akova *niset çdo ditë në 06:58h, kthehen 12:30h.

BOŠKOVIĆ PREVOZ Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit