Bosnaekspres Doboj

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Banja Vrućica - Novi Sad (nëpërmjet Bijeljina) *niset çdo ditë në 07:45h, kthehen 06:00h.

Doboj - Beogradi (nëpërmjet Bijeljina) *niset çdo ditë në 06:00h, kthehen 15:00h.

Bosnaekspres Doboj Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit

 +387 53 236 870 ;+387 53 236 867
 http://www.bosnaekspresdoboj.com
 bosnaekspres.rs@gmail.com