Centrotrans I. Sarajevo

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Sarajeva - Sarajeva *niset çdo ditë në 12:10h, kthehen 12:30h.

Sarajeva - Sarajeva *niset çdo ditë në 09:05h, kthehen 09:30h.

Han Pijesak - Bijeljina (nëpërmjet Zvornik) *niset çdo ditë në 07:00h, kthehen 16:05h.

Sarajeva - Lazarevac (nëpërmjet Zvornik) *niset një herë në dy ditë 12:30h, kthehen 06:30h.

Sarajeva - Novi Sad (nëpërmjet Zvornik) *niset një herë në dy ditë 06:40h, kthehen 08:30h.

Sarajeva - Trebinje (nëpërmjet Foča) *niset çdo ditë në 07:45h, kthehen 16:30h.

Sarajeva - Beogradi (nëpërmjet Šabac) *niset një herë në dy ditë 08:00h, kthehen 13:15h.

Sarajeva - Beogradi (nëpërmjet Zvornik) *niset një herë në dy ditë 09:45h, kthehen 11:30h.

Sarajeva - Sarajeva *niset çdo ditë në 07:10h, kthehen 07:30h.

Sarajeva - Sarajeva *niset çdo ditë në 15:15h, kthehen 15:30h.

Sarajeva - Sarajeva *niset çdo ditë në 13:10h, kthehen 13:30h.

Pale - Herceg Novi (nëpërmjet Šćepan Polje) *niset një herë në dy ditë 19:30h, kthehen 21:00h.

Kalinovik - Bijeljina (nëpërmjet Zvornik) *niset çdo ditë në 07:00h, kthehen 09:45h.

Centrotrans I. Sarajevo Mbresat

3.8/5.0

10 mbresa/t
Vlerësimi

Emmanuel

Sanela Pacariz

Slobodan

konodno,udobno,prostrano.

Massimiliano Berardi

Archie Neal

Ava Decage

Old bus, no assigned seats, many broken seats, hot so ac was off, came late, played music all night and left bright light like a hospital on all night. Not enjoyable at all.

Bom-Yi Park

Michael Frey

Everything was perfect! A very nice and kind driver!

Xiaoyu Guan

Christian Apelt