Drita Travel

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Kotorri - Tiranë (nëpërmjet G.p.sukobin (Mne)) *niset çdo ditë në 10:50h, kthehen 08:00h.

Kotorri - Tiranë (nëpërmjet Podgorica) *niset çdo ditë në 06:45h, kthehen 18:00h.

Tiranë - Shkupi *niset çdo ditë në 19:00h, kthehen 21:00h.

DRITA TRAVEL Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Michaela Nemeckova

Të dhënat e kontaktit