Ellit Express

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Podgorica - Herceg Novi *niset çdo ditë në 08:30h, kthehen 12:25h.

Podgorica - Herceg Novi *niset çdo ditë në 15:45h, kthehen 18:47h.

Ellit express Mbresat

3.0/5.0

2 mbresa/t
Vlerësimi

Irena Lakovic

Kombi bez hladjenja na 36-37 stepeni, vrata otvorena tokom voznje, kondukter koji pusi u kombiju pored otvorenih vrata itd.

Iva Pejovic

Të dhënat e kontaktit

 069 222 288
 elliteexpresspg@gmail.com