Orari i udhëtimeve Zadar deri Split

Kontrollo orarin e udhëtimeve

Autobusi ZADAR për në SPLIT kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet SKRADIN, ŠIBENIK, TROGIR (në varësi të itenerarit të linjës).Autobusi i parë niset në orën 02:30, kurse nisjen e autobusit të fundit mund ta kapni në orën 14:15. Distanca e rrugës është rreth 166 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 02 orë dhe 58 minuta më. Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.
Për itenerarin ZADAR to SPLIT ka linja udhëtimi për ditët:
E hënë
E martë
E mërkurë
E ejte
E premte
E shtunë
E diel

Shqëritë e transportimit që kanë linjat e udhëtimit ngaZADAR për në SPLITjanë:AUTO PODUZEĆE Z. Imotski, Croatia Bus Zagreb za promet i turizam d.o.o, PANTURIST D.D. Osijek, ČRNJA TOURS d.o.o. Rovinj, Lasta Beograd.

Zadar

;

Split

;