18 Oktobar

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Nikshiqi - Podgorica *niset çdo ditë në 15:04h, kthehen 16:29h.

Nikshiqi - Podgorica *niset çdo ditë në 08:03h, kthehen 09:35h.

18 oktobar Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit