Olgeno

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Tiranë - Bologna *niset çdo ditë në 21:00h, kthehen 05:30h.

Tiranë - Asti *niset çdo ditë në 05:30h, kthehen 14:00h.

Tiranë - Bologna *niset çdo ditë në 06:15h, kthehen 21:00h.

Olgeno Mbresat

3.0/5.0

1 mbresa/t
Vlerësimi

Për këtë transportues nuk ka komente

Të dhënat e kontaktit

 +355 69 831 2240
 http://www.olgeno.al/
 guhacajarjola@gmail.com